Hjem
VI ARRANGERER JEGERPRØVEKURS
 
 

Oppstart 8. februar 2017 og tilsammen 9 kurskvelder utover våren. Påmeldingsfrist : 5. februar.

 

Påmelding kan skje gjennom "kontakt oss" i menyen til venstre. Husk å skrive navn, medlemsnummer, telefon, e-post, adresse og fødselsdato i påmeldingen. Kontaktperson for spørsmål er: Carl Olav Holen, mob. 95038851.

Ingvild post

 

Les mer …

 

Elgjaktkurs Gausdal, 29. september-2. oktober

CIMG5403

 En langhelg (torsdag til søndag) med opplæringsjakt på elg i et samarbeid med Gausdal JFF og Gausdal Fjellstyre. Kurset vil inneholde noe teori og mye praktisk jakt sammen med erfarne og lokalkjente instruktører.

 

Les mer …

 

Markering av 100-års jubileum på Revsjøen

I forbindelse med at Revsjøene i år har vært i familien Ameln sitt eie i hundre år, ble Revsjøutvalget med ledsagere innbudt til en markering på Revsjøhytta torsdag den 11. august. Gausdal JFF har hatt ett godt samarbeid med eierne av Revsjøene fra 1970, og som en takk for dette overrakte leder i Revsjøutvalget Terje Sæther ett saueskinn med trykk. Skinnet er levert av Anita Hårstadhaugen, og dette ble godt mottatt.

Revsjoen 100 633

 

Les mer …

 

Kurs i feltkontroll av hjortevilt

Skogbrukets kursinstitutt arrangerer kurs i feltkontroll av hjortevilt onsdag 7. september. Kurset avholdes på Honne konferansesenter i Biri kl 09:00-17:00. Målgruppen er personer som skal foreta Feltkontroll av hjorteviltkjøtt og andre interesserte.

Mer informasjon og påmelding på skogkurs.no

icon Kurs-INFO Gjøvik 2

Feltkontroll