Hjem

Invitasjon til kurs i jakt på rev

rev

Den 10.-12. Mars arrangerer ungdomsutvalget et kurs i revejakt i Gausdal. Det vil bli en samling der vi går igjennom jaktmetoder som brukes fredag kveld og praktisk jakt de to andre dagene. De metodene som vil være i fokus under kurset er lokkjakt og jakt med hund. Jakten vil foregå i Østre Gausdal.

 

 

Les mer …

 

Gausdal Jegerkarusell 2017

Skytterlagene i Gausdal arrangerer også i år Gausdal Jegerkarusell. Dette er en fin måte for jegere og skyttere å få litt skytetrening før sesongen starter, og kanskje kjenne litt på konkurranseinstinktet også.

Første stevne avholdes på skytebana i Auggedalen søndag 5. mars, arrangør er Vestre Gausdal skytterlag.

Stevne 2 foregår på Borgemobana søndag 19. mars med Gausdal Skytterlag som arrangør, og siste stevnet avholdes på bana i Frøysedalen Palmesøndag 9. april under ledelse av Østre Gausdal Skytterlag.

Barn og unge får skyte med salongrifle på egen bane!

Vinnerne får heder og ære, men alle andre premier trekkes blant deltakerne, slik at her har alle en sjanse til å bli vinnere.

Fullstendig program og info om påmelding finner du her:

 icon Gausdal jegerkarusell 2017

Velkommen!

CIMG4774

 
VI ARRANGERER JEGERPRØVEKURS
 
 

Oppstart 8. februar 2017 og tilsammen 9 kurskvelder utover våren. Påmeldingsfrist : 5. februar.

 

Påmelding kan skje gjennom "kontakt oss" i menyen til venstre. Husk å skrive navn, medlemsnummer, telefon, e-post, adresse og fødselsdato i påmeldingen. Kontaktperson for spørsmål er: Carl Olav Holen, mob. 95038851.

Ingvild post

 

Les mer …

 

Elgjaktkurs Gausdal, 29. september-2. oktober

CIMG5403

 En langhelg (torsdag til søndag) med opplæringsjakt på elg i et samarbeid med Gausdal JFF og Gausdal Fjellstyre. Kurset vil inneholde noe teori og mye praktisk jakt sammen med erfarne og lokalkjente instruktører.

 

Les mer …