Hjem

Opplæringsjakta 2015

Av: Remi Rundsveen Eriksen

 

I år arrangerte Gausdal JFF opplæringsjakt igjen i samarbeid med Gausdal Fjellstyre med bistand fra Norges Fjellstyresamband og NJFF, Oppland. Kurset ble holdt 8. – 11. Oktober i gamle Ormtjernskampen nasjonalpark.

 

Elg

Les mer …

 

Resultater fra Gausdalsmesterskapet elgbane 2015


Gausdalsmesterskapet i elgbane 2015 ble avholdt på Borgemobana fredag den 4. september. Oppmøtet var ikke det helt store, kun 10 skyttere meldte seg på konkurransen, men nivået er likevel høyt.

Årets Gausdalsmester ble Arne Morten Granlien med 96 poeng og 10 innertreff.

Vi gratulerer!

Øvrige resultater finner du nedenfor.

Arne Morten Granlien

Gausdalsmester 2015 Arne Morten Granlien

 

Les mer …

 

Gausdal JFF på Gausdalsdagen


Lørdag 5. september stilte Gausdal JFF ut på Gausdalsdagen for å gi Gausdølene et innblikk i hva vi driver med for tiden. Vi hadde med oss en skytesimulator med løpende elg, og denne var veldig populær både blant barn, ungdom og voksne. Mange var innom standen og slo av en prat, og vi synes arrangementet ble svært vellykket.

Takk til Gausdal skytterlag for utlån av skytesimulator og takk til de som jobbet på standen, en spesiell takk til Remi og Vegard som betjente skytesimulatoren.

2015-09-05 10.52.05

 

Gausdal JFF stiller på Gausdalsdagen


Møt oss på Gausdalsdagen lørdag 5. september. Du kan prøve skyteferdighetene dine på elektronisk løpende elg eller kjøpe rimelig kvalitetshundefor. Velkommen!

Elgsimulator