Hjem

Gausdal JFF på Gausdalsdagen


Lørdag 5. september stilte Gausdal JFF ut på Gausdalsdagen for å gi Gausdølene et innblikk i hva vi driver med for tiden. Vi hadde med oss en skytesimulator med løpende elg, og denne var veldig populær både blant barn, ungdom og voksne. Mange var innom standen og slo av en prat, og vi synes arrangementet ble svært vellykket.

Takk til Gausdal skytterlag for utlån av skytesimulator og takk til de som jobbet på standen, en spesiell takk til Remi og Vegard som betjente skytesimulatoren.

2015-09-05 10.52.05

 

Gausdal JFF stiller på Gausdalsdagen


Møt oss på Gausdalsdagen lørdag 5. september. Du kan prøve skyteferdighetene dine på elektronisk løpende elg eller kjøpe rimelig kvalitetshundefor. Velkommen!

Elgsimulator

 

Familiedag og skytekurs for kvinner på Borgemobana 8. august 2015

Av Øyvind Kristiansen

 

Elgbaneutvalget arrangerte den 8/8-2015 "Familiedag" på Borgemobana i Olstad.
Intensjonen med dagen var å la ungene få prøve å skyte med .22LR rifle og .223 for å rekruttere fremtidige skyttere og eventuelt jegere. Vi lot også voksne få skyte gratis med storviltkaliber om de ville prøve det. Dette gjaldt de som ikke var aktive skyttere. Det var mulighet til å skyte på løpende elg og fastmål som elg, rein og vanlig blink på 100 meter. Vi hadde også en fin skiskytter blink som ungene syntes var stas og skyte på, da
den vippet rundt ved treff. Den stod på rundt 50 meter.

Skyttere2

 

Les mer …

 

Skytekurs for jenter 8. august


Under årets familiedag på Borgemobana vil vi arrangere et kurs i skyting med rifle for jenter/kvinner. Da blir mannfolk og unger henvist til kafeen for å spise pølser en times tid mens damene får prøve å skyte med jaktrifler under veiledning av erfarne skyteinstruktører. Kurset starter ca kl 12:00 og er gratis. Påmelding på stedet. Velkommen!

Skytter2