Hjem

Grensa er nådd, en ny ulveforvaltning kreves

Norges Jeger- og Fiskerforbund og Svenska Jägareförbundet arrangerer en markering for en ny ulveforvaltning tirsdag 10. mai kl. 18.00-20.00.

I den forbindelse vurderer NJFF, Oppland å sette opp felles busstransport. De som kan tenke seg å være med på dette bes melde sin interesse så fort som mulig. Send melding her:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Program finner du her:

 icon Grensa er nådd dagsorden

 

Lars & Lars i Gausdal


Tusen takk til Lars Lenth og Lars Nilssen som var i Gausdal 19. april og holdt foredrag og fortalte om sine fiskeoppleverlser i inn- og utland. Vi fikk se filmer fra mange spennende fisketurer, alt fra Patagonia til Frognerparken. Det ble en inspirerende kveld for alle som møtte opp.

LarsLars

 

Velkommen til foredrag med Lars & Lars


De to superfiskerene Lars Lenth og Lars Nilssen, kjent fra TV, blogg og bøker, kommer til Gausdal tirsdag 19. april. De vil der holde et foredrag som alle fiskeinteresserte gausdøler bør få med seg. 

Møt opp i kultursalen på Segalstad bru. Foredraget begynner kl 18:00. Inngang kr. 150,- Velkommen!

Les mer om Lars & Lars her: Lars & Lars hjemmeside

 Lars og Lars

 

Resultater fra Gausdal Jegerkarusell i Frøysedalen 2016


Siste stevne i Gausdal Jegerkarusell 2016 ble arrangert av Østre Gausdal Skytterlag på bana i Frøysedalen søndag 10. april. Også her var det mange som møtte opp, og stevnet ble gjennomført på en utmerket måte. 170 skyttere gikk hovedløypa og i tillegg deltok hele 20 aspirantskyttere.

Resultatene finner du her:

icon Frøysedalen klassevis 2016

icon Frøysedalen fellesliste 2016

icon Frøysedalen aspirant 2016

Premieutdelingen er på Forset grendehus fredag 15. april kl 19:00.

2016-04-10 11.19.10