Hjem

Markering av 100-års jubileum på Revsjøen

I forbindelse med at Revsjøene i år har vært i familien Ameln sitt eie i hundre år, ble Revsjøutvalget med ledsagere innbudt til en markering på Revsjøhytta torsdag den 11. august. Gausdal JFF har hatt ett godt samarbeid med eierne av Revsjøene fra 1970, og som en takk for dette overrakte leder i Revsjøutvalget Terje Sæther ett saueskinn med trykk. Skinnet er levert av Anita Hårstadhaugen, og dette ble godt mottatt.

Revsjoen 100 633

 

Les mer …

 

Kurs i feltkontroll av hjortevilt

Skogbrukets kursinstitutt arrangerer kurs i feltkontroll av hjortevilt onsdag 7. september. Kurset avholdes på Honne konferansesenter i Biri kl 09:00-17:00. Målgruppen er personer som skal foreta Feltkontroll av hjorteviltkjøtt og andre interesserte.

Mer informasjon og påmelding på skogkurs.no

icon Kurs-INFO Gjøvik 2

Feltkontroll

 

Ordningen med kompisfiske på Revsjøen videreføres for 2016


Også i 2016 sesongen vil det være mulig for våre medlemmer å ta med seg venner og famile som ikke er medlemmer på fisketur på Revsjøen.

Les mer om ordningen her: Kompisfiske på Revsjøen

Skitt fiske!

 

Nye Bøsbrua offisielt åpnet lørdag 18. juni 2016


Nye Bøsbrua og Aulestadrunden ble offisielt åpnet av ordfører Hans Oddvar Høistad på lørdag. Den gamle Bøsbrua ble tatt av flom for noen år siden, og har vært savnet av turgåere, fiskere og andre brukere av området.

Gausdal JFF har vært delaktige i dugnadsarbeidet som er lagt ned for å bygge opp igjen brua, og Gausautvalget med Håkon Wiegaard i spissen har, sammen med mange andre frivillige, lagt ned et stort antall timer for å få dette til. 

Nå står brua der, og vi håper den blir til glede og nytte for alle som ferdes i området i mange år framover.

2016-05-14 14.54.23

 

Les mer …